"DEVOJKA SA KRILIMA" NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA: Dejana ostvarila još jedan veliki cilj - odmah se POHVALILA (FOTO)
Dejana Bačko, Foto: printscreen/instagram/girlwithwings

BRAVO!

"DEVOJKA SA KRILIMA" NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA: Dejana ostvarila još jedan veliki cilj - odmah se POHVALILA (FOTO)

Naime, Dejana se uslikala u automobilu i saopštila da je položila iz prve, te je dobila brojne pohvale i reči podrške

Objavljeno:

Dejana Bačko poznatija kao "Devojka sa krilima" rođena je bez ruku, ali sa lakoćom obavlja svakodnevne aktivnosti.

Ona se porodila prošle godine i na svet donela ćerku, ostvarila brojne uspehe u sportu, a sada se pohvalila i da je položila vozački ispit.

Naime, Dejana se uslikala u automobilu i saopštila da je položila iz prve, te je dobila brojne pohvale i reči podrške.

- Jako sam srećna jer sam ostvarila još jedan cilj! Položila sam vozački ispit! Da stvar bude još smešnija, više sam se mučila sa testovima a vožnju sam položila iz prve. Od danas sam vozač i da, vozim nogama - napisala je Dejana.

Inače, Devojka sa krilima jednom prilikom istakla je da joj je ovo 2023. njena godina.

"Da, definitivno jeste bila najsrećnija godina. Jedna dodatna odgovornost, dodatan izazov, ali sa druge strane osećaj I ljubav koju ni na jedan drugi način ne bih mogla osetiti u tolikoj meri. Iako sam dala sebi dosta pauze I odmora, kraj 2023. sam se značajnije posvetila I svojoj slikarskoj karijeri, a I pored toga sam pokrenula I aktivirala svoj Jutjub kanal pod nazivom “GIRL WITH WINGS” na kojem smo za kratko vreme došli do preko 600.000+pratilaca. Volimo da delimo svoj svakodnevni životni stil da drugima I drago nam je da našu ljubav ne držimo samo za sebe već se širi dalje", kaže ona i dodaje:

Dejana Bačko sa ćerkom
Dejana Bačko sa ćerkomfoto: PRINSCREEN/DEVOJKA_SA_KRILIMA_ / INSTAGRAM

"Sve je pomalo teže, ali je sve mnogo lepše. Usled dosta obaveza, a I Lare dnevnu rutinu nemamo. Gledamo da se posvetimo bebi kada je kome zgodnije I da ostale obaveze odradimo u toku dana u skladu sa nekim prioritetima. Uglavnom Marko bude taj koji je više aktivan noću. Zaista mi puno pomaže i preko dana, ali jako sam srećna I ponosna na sebe što sada imam hrabrosti, a I dovoljno veština da mogu sama da ostanem kod kuće sa bebom I to bez problema. Pronašla sam načine kako mogu sama da je obučem, da je presvučem, da je uspavam, da je nahranim..."Počeli smo da se zabavljamo od nove godine 2019. na 2020. Upoznali smo se čini mi se 2018. godine na jednoj edukaciji o ishrani kojoj sam prisustvovala, a vodio ju je Marko.

Bonus video:

02:46

ZORICA ŽIVI SA 24.000 DINARA BEZ NOGE I DELA PLUĆNOG KRILA! Uprkos teškom životu, stalno je nasmejana i moli za malo hrane i drva

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.